Welkom

Software

U kunt bij Locosoft terecht voor verschillende (maatwerk) oplossing op het gebied van software:

  • Locosoft is gespecialiseerd in het uitwisselen van sales@bouw berichten.
  • Locosoft heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen in Providex.

Software

U kunt bij Locosoft terecht voor verschillende (maatwerk) oplossing op het gebied van software:

  • Locosoft is gespecialiseerd in het uitwisselen van sales@bouw berichten.
  • Locosoft heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen in Providex.

Hardware

Locosoft levert hardware van Acer (desktop) en Fujitsu (server) en probeert bij projecten zoveel mogelijk te standaardiseren. Beide hardware-leveranciers leveren producten die aan de huidige energiebesparende normen voldoen.

Hardware

Locosoft levert hardware van Acer (desktop) en Fujitsu (server) en probeert bij projecten zoveel mogelijk te standaardiseren. Beide hardware-leveranciers leveren producten die aan de huidige energiebesparende normen voldoen.

Welkom

Locosoft ondersteunt het midden- en kleinbedrijf met bewezen producten en diensten. Door jarenlange ervaring in dit segment kunt u bij Locosoft terecht voor elke gewenste oplossing. Locosoft levert niet alleen software op maat, maar geeft ook remote en onsite support en is gecertificeerd leverancier van automatiseringsproducten.

 

Kijkt u gerust verder wat Locosoft te bieden heeft. Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

 

Info

Laatste nieuws


Onze nieuwe website

19-07-2016 - 00:00:00

Fujitsu

14-07-2016 - 17:08:23

Server oplossingen

14-07-2016 - 16:58:52

VOIP oplossingen

14-07-2016 - 16:54:35

Systeembeheer

14-07-2016 - 16:50:15

Online backup

14-07-2016 - 16:45:54

Wireless oplossingen

14-07-2016 - 16:43:49

Firewall & Security oplossingen

14-07-2016 - 16:39:55

Software nieuws


Transferro webservice

14-07-2016 - 15:01:46
Transferro is een full-service marketingorganisatie voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen. Ondertussen heeft Transferro al meer dan 70 deelnemers. Dagelijks ontvangt Transferro meer dan 400 te verwerken facturen en orders. Locosoft heeft bij Transferro een webservice ingericht voor het ontvangen van sales@bouw (sales in de bouw) facturen en orders. OrdersDe deelnemers van Transferro geven in het eigen ERP systeem een inkoop order in. Deze order wordt verstuurd in het sales@bouw order formaat naar de webservice van Transferro.Het bericht wordt gecontroleerd door de webservice en doorgestuurd naar het ERP systeem. Het ERP systeem verstuurt een sales@bouw XML-pakbon naar de klant op het moment dat de order uitgeleverd wordt.FacturenEen aantal leveranciers van Transferro zijn in staat om sales@bouw facturen via een webservice bericht te versturen. Deze facturen worden gecontroleerd en vervolgens in het ERP systeem geplaatst.Een groot aantal leveranciers ondersteunen nog geen webservice berichten maar werken nog met oudere technieken.Om toch te kunnen communiceren met deze leveranciers zijn de onderstaande functionaliteiten toegevoegd aan de webservice. EDILocosoft heeft een koppeling gemaakt met het EDI netwerk waarin de EDI berichten worden geconverteerd naar sales@bouw berichten. De sales@bouw berichten worden vervolgens door de webservice gecontroleerd en in het ERP systeem geplaats. EmailVoor Transferro BV is een speciaal emailadres aangemaakt waar leveranciers de email met een sales@bouw factuur naar toe kunnen sturen. De sales@bouw bijlage wordt ingelezen in de webservice en na controle in het ERP systeem gezet. SftpEr is een koppeling gebouwd om middels sftp (secure ftp) een sales@bouw factuur op te halen bij een leverancier. De factuur wordt door de webservice gecontroleerd en in het ERP systeem geplaatst.

Affinity

14-07-2016 - 15:00:41
Affinity is een ERP applicatie speciaal ontwikkeld voor de volgende doelgroepen; Hout- en bouwhandel, Houtimport, Houtverwerking en Plaathandel: Naadloze koppeling met de webshop, Outlook, Word, Excel, PDF, etc. 100% Windows look and feel, modern en transparant Aanvullende optionele modules, o.a. Webshop en VoIP Gebruiksvriendelijk: Persoonlijk startscherm Sneltoetsen Drag and drop Lokaal of in de Cloud Affinity ERP Software Hout specifiek van m3 / m2 / m1 voorraad naar verkoop lengtematen Uitgebreide financiële administratie met o.a.: SEPA Kostenplaatsen Activa Consolidatie Omzetverdeling per periode Report Generator: Snel genereren van overzichten Grafische weergave van gegevens Affinity in de Cloud Affinity draait op de server bij Locosoft in Heeten Altijd up to date voor een vast bedrag per maand Geen nieuwe inversteringen Volledig ontzorgen Voordelen Continuïteit bieden met nieuwe versies en updates van Affinity Helpdesk met deskundige en ervaren medewerkers Soepel over naar Affinity Aanvullende modules mogelijk De webshop Klik hier om de Affinity webshop te bekijken. Login: Gebruikersnaam: demo@locosoft.nl Wachtwoord: demodemo Probeer onze webshop om een beter idee van het product te krijgen.

Connect

14-07-2016 - 14:59:24
Locosoft ‘Connect’ is een cloud-dienst, welke het transport van elektronische berichten op basis van XML code tussen handelspartners verzorgt en bewaakt. Door de ondersteuning van meerdere standaarden kunnen berichten zoals facturen, pakbonnen en orders, eenvoudig tussen bedrijven uitgewisseld worden en hoeven deze niet opnieuw geboekt of ingetypt te worden. De voordelen van onze ‘Connect’ dienst op rij: Lage initiële kosten. Vaste kosten voor inrichting bericht type. Vaste kosten voor koppelen handelspartners. Geen onbekende/onverwachte kosten. Berichten buffering bij storingen verzender/ontvanger. Koppeling met iedere handels partner mogelijk. Webportal voor bericht statussen. De ‘Connect’ dienst zal worden aangesloten op de beschikbare koppelvlakken bij de partijen. Indien een partij geen beschikbaar koppelvlak heeft zal Locosoft een connect client installeren op een server/PC. Via deze software zullen de EDI berichten van en naar de klant verstuurd worden.

© 2017 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl