Transferro Webservice

Nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Locosoft nieuws als eerste in uw mailbox.


Transferro Webservice 23-11-2016

Transferro is een full-service marketingorganisatie voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen. Ondertussen heeft Transferro al meer dan 80 leden. Dagelijks ontvangt Transferro meer dan 400 te verwerken facturen en orders.

 

Locosoft heeft bij Transferro een webservice ingericht voor het ontvangen van sales@bouw (sales in de bouw) facturen en orders.

 

De deelnemers van Transferro geven in het eigen ERP systeem een inkoop order in. Deze order wordt verstuurd in het sales@bouw order formaat naar de webservice van Transferro.
Het bericht wordt gecontroleerd door de webservice en doorgestuurd naar het ERP systeem. Het ERP systeem verstuurt een sales@bouw XML-pakbon naar de klant op het moment dat de order uitgeleverd wordt.

Facturen
Een aantal leveranciers van Transferro zijn in staat om sales@bouw facturen via een webservice bericht te versturen. Deze facturen worden gecontroleerd en vervolgens in het ERP systeem geplaatst. Een groot aantal leveranciers ondersteunen nog geen webservice berichten maar werken nog met oudere technieken. Om toch te kunnen communiceren met deze leveranciers zijn de onderstaande functionaliteiten toegevoegd aan de webservice.


EDI
Locosoft heeft een koppeling gemaakt met het EDI netwerk waarin de EDI berichten worden geconverteerd naar sales@bouw berichten. De sales@bouw berichten worden vervolgens door de webservice gecontroleerd en in het ERP systeem geplaats.


Email
Voor Transferro BV is een speciaal emailadres aangemaakt waar leveranciers de email met een sales@bouw factuur naar toe kunnen sturen. De sales@bouw bijlage wordt ingelezen in de webservice en na controle in het ERP systeem gezet.


SFTP
Er is een koppeling gebouwd om middels SFTP (Secure File Transfer Protocol) een sales@bouw factuur op te halen bij een leverancier. De factuur wordt door de webservice gecontroleerd en in het ERP systeem geplaatst.


Terug naar overzicht Terug naar vorige pagina

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl