Wat is Adobe Creative Cloud en voor wie is het?
Home » Nieuws » Wat is Adobe Creative Cloud en voor wie is het?
Wat is Adobe Creative Cloud en voor wie is het?

Adobe Creative Cloud: creativiteit voor iedereen

29 juli 2020

Adobe Creative Cloud combineert alle toonaangevende applicaties van Adobe in één service. Als je een baan hebt op het gebied van design, media, marketing of fotografie, heb je waarschijnlijk al een of meer van de programma’s uit de Adobe Creative Cloud softwaresuite gebruikt. Apps zoals Photoshop, Premiere en Lightroom zijn de industriestandaard voor creatievelingen.

Creative Cloud is de manier waarop Adobe een breed scala aan programma’s als service beschikbaar stelt voor desktop en mobiel. In plaats van een eenmalige aankoop betaal je maandelijks voor een abonnement. De consistente updates, cloud services en toegang tot nieuwe functies maken Creative Cloud een fantastisch product. De vergoeding is afhankelijk van het aantal apps dat je gebruikt. Creative Cloud bevat ook aanvullende services om je workflows te verbeteren, zoals 100 GB cloudopslag en toegang tot de uitgebreide lettertype bibliotheek van Adobe.

De opties en prijzen voor bedrijven:

Afzonderlijke apps

Het is mogelijk om je afzonderlijk op elke app te abonneren. Eén app kost € 29,99 per maand. Een goede deal als je een professional bent die afhankelijk is van één of twee Adobe programma’s.

All apps

Met het Creative Cloud All apps abonnement krijg je toegang tot het volledige scala, waaronder Premiere Pro, After Effects, Illustrator en Adobe XD. Het pakket kost € 69,99 per maand en is dus vooral interessant als je meer dan drie Adobe programma’s nodig hebt om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Vragen? Neem gerust contact op.

Voor iedereen die betrokken is bij zakelijke ICT toepassingen

Ben je wel eens betrokken bij zakelijke ICT toepassingen of gewoon geïnteresseerd in ontwikkelingen op dit gebied?

Ontvang en lees dan één keer per maand de ICT nieuwsbrief om optimaal geïnformeerd te blijven.

akkoord icoon Je gaat akkoord met onze voorwaarden.

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact