Antivirus

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Antivirus voor mobiel, tablet en desktop

De antivirus software Windows Defender wordt al sinds Windows 8 geïnstalleerd op het besturingssysteem. Helaas is het 'trackrecord' van Windows Defender onvoldoende om er ook echt je computers en bedrijfsnetwerk aan toe te vertrouwen. Wie zijn apparaten goed wil beveiligen moet dus echte antivirus software installeren.

Antivirus software is software dat virussen probeert te herkennen, tegen te houden en te verwijderen. De software beschikt over een 'black list' waar alle gegevens over virussen worden bewaard. Aan de hand van de 'black list' kunnen vervolgens virussen worden herkend, opgespoord en verwijderd. Met een antivirus programma minimaliseer je de kans op een virus en het zorgt er vaak voor dat je computer weer sneller wordt.

Kaspersky Lab

Kaspersky Lab levert wereldwijd cyberbeveiliging en is opgericht in 1997. De beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen van Kaspersky Lab wordt voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven, cruciale infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod van het bedrijf omvat toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door de technologie van Kaspersky Lab en ze helpen 270.000 zakelijke klanten te beschermen wat het belangrijkste voor hen is.

Het portfolio van Kaspersky Lab omvat oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. Ze beschermen thuisgebruikers, het MKB en grote ondernemingen tegen allerlei bedreigingen en voorzien ze van handige tools om hun beveiliging te beheersen en te beheren. Kaspersky Lab behaalt consequent topscores in meer onafhankelijke tests dan alle andere leveranciers.

Voor kleine bedrijven hebben ze een speciaal voor hen unieke, meerlaagse oplossing die zowel eenvoudig beheer als effectieve bescherming biedt. Ze voorzien in alle behoeften van grote bedrijven met het volledige ondernemingsplatform, dat alle soorten cyberdreigingen voorkomt, zelfs de meest geavanceerde aanvallen detecteert, reageert op beveiligingsincidenten en de ontwikkeling van het risicolandschap voorspelt.

Kaspersky is compatible met:

  • Windows
  • Windows Server
  • Mac
  • iOS
  • Android

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact