Back-up Online

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Home » Oplossingen » Beveiliging » Back-up Online

Back-up online: je gegevens veilig online opslaan

Met back-up online raak je nooit meer je bestanden kwijt. Heb je er al over nagedacht wat je doet na bijvoorbeeld brand of waterschade? Ongeveer 60% van de bedrijven gaat namelijk failliet na dataverlies door dit soort schades! Veel bedrijven hebben tegenwoordig het grootste deel van de bedrijfsadministratie digitaal zoals bijvoorbeeld een adressenlijst, boekhouding, klantenbestand, etc. Stel je voor dat je gehele bedrijfsadministratie of een deel ervan verloren gaat, kun je dan gemakkelijk weer verder?

Verlies van data kan iedereen overkomen en kan allerlei oorzaken hebben zoals virussen, defecte apparatuur, brand- en/of waterschade of schade door menselijk toedoen. Het verlies van data kan grote gevolgen hebben voor jou en je bedrijf wanneer er geen back-ups aanwezig zijn.

Met back-up online hoef je je geen zorgen meer te maken of je gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag worden er automatisch reservekopieën van jouw servers, applicaties, werkstations en kritische bedrijfsdocumenten gemaakt.

Online back-up SolarWinds

De back-up online service van SolarWinds is een moderne, cloud-gebaseerde back-up service. Ontworpen om de kosten en de complexiteit van back-ups te verminderen zonder snelheid en betrouwbaarheid op te offeren.

Met deze eenvoudige, krachtige en betaalbare service gaan je back-ups rechtstreeks naar een speciaal gebouwde private cloud. Het geavanceerde systeem voert back-ups (en recovery's) van zelfs de grootste servers snel en efficiënt uit.

Recovery

Gegevensverlies kan ernstige financiële problemen voor een bedrijf veroorzaken en systeemuitval kan de productiviteit verlammen, waardoor je bedrijf geen goede service kan bieden aan klanten. Daarom is het van cruciaal belang om met de juiste technologie voorbereid te zijn.

Onze online back-up service biedt een snelle herstelfunctie die helpt jouw bedrijfscontinuïteit te herstellen na een probleem met uw systeem. De back-up en herstelfunctie maakt overigens gebruik van sterke encryptie, zowel onderweg als in rust, zodat je zeker weet dat je gegevens veilig worden bewaard.

Dashboard

Via één overzichtelijk dashboard controleert en beheert Locosoft dagelijks alle back-ups. Zo kunnen wij snel problemen constateren en hier eventueel direct op inspelen. Klanten kunnen, indien daar behoefte aan is, ook toegang krijgen tot hun eigen omgeving.

Rapportages

Als het gaat om het beheren van uw IT-omgeving, is transparantie van het grootste belang. Je wil weten wat speelt, of er problemen zijn en wat deze eventuele problemen zijn. Daarom kunnen klanten dagelijks eenvoudige rapportages ontvangen via de mail met een overzicht van de back-ups.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact