Spamfilter

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Spam blokkeren en voorkomen met een spamfilter

Een spamfilter is een must voor ICT beveiliging van vandaag. E-mail spam blijft een belangrijke bedreiging voor de productiviteit, prestaties en veiligheid. Spam verlaagt de productiviteit door postvakken van medewerkers vol te proppen, beïnvloedt de netwerkprestaties door bandbreedte in te nemen en verhoogt de kosten van je e-mailbeheer.

Maar de gevaarlijkste bedreiging die spam vormt, is de inhoud ervan. Eenennegentig procent van de hackaanvallen van vandaag begint met phishing of spear-phishing - bedreigingen via e-mail die de bedrijfsveiligheid in gevaar brengen. 60% van de e-mails die dagelijks worden verstuurd is spam. Vroeg of laat komt elk e-mailadres in aanraking met zulke spam. Spam is nooit helemaal te voorkomen maar met de juiste oplossingen is de overlast wel tot een minimum te beperken.

Een spamfilter helpt te voorkomen dat je e-mailaccount volloopt met ongewenste en ongevraagde reclame. Met het spamfilter worden e-mailberichten automatisch gefilterd op spam. Dit gebeurt al voordat je de e-mailberichten ophaalt. De reclameberichten worden automatisch door het spamfilter verplaatst naar een tijdelijke map. Zo krijg je zo min mogelijk van deze berichten op je computer maar heb je toch de mogelijkheid om ze 'vrij' te geven, indien dat nodig is.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact