VPN

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Wat is VPN?

Een VPN, of een Virtual Private Network kun je zien als een privénetwerk binnen een groter netwerk. Meestal gaat het om een versleutelde verbinding tussen twee andere netwerken via openbare netwerken zoals het internet. Denk aan je thuisnetwerk en het bedrijfsnetwerk van je werkgever. VPN helpt om een soort privétunnel tussen die twee netwerken te maken.

Doordat de verbinding is versleuteld, kan iemand die ook toegang heeft tot datzelfde netwerk jouw VPN-verbinding toch niet 'afluisteren'. Denk aan een hotel, trein, restaurant of een andere plek met een open draadloos netwerk. Dankzij VPN zien deze 'afluisteraars' geen zinnige informatie voorbijkomen. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld je bankzaken of andere privé dingen aan het regelen bent.

FortiClient

Locosoft levert FortiClient. FortiClient is een uniform beveiligingsplatform ontworpen voor computers, laptops, tablets en mobiele apparaten. Er zitten naast IPsec VPN ook functionaliteiten in verwerkt zoals SSL, antivirus, anti-malware, webfiltering en beoordeling van kwetsbaarheden. FortiClient is volledig geïntegreerd met andere pakketten/onderdelen van Fortinet.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact