Microsoft Office 365

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Office 365 voor bedrijven: altijd en overal samenwerken

Office 365 is de cloud oplossing van Microsoft Office, het werkt volledig via internet. Je beschikt altijd en overal over je e-mail, agenda en het biedt toegang tot cloudtools zoals OneDrive, Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams. Bovendien kun je je Office-bestanden overal bewerken: op pc en laptop, maar ook op tablet en smartphone. Eigenaren van bedrijven in het MKB houden van Office 365 omdat het betaalbaar is en wordt geleverd met veel extra's. Microsoft rolt regelmatig updates uit en het Office 365 beheerportaal maakt het beheren van gebruikers en het afdwingen van updates eenvoudig.

Office 365 abonnementen

Microsoft biedt zakelijke en persoonlijke versies van Office 365. Voor onze bezoekers concentreren we ons op de abonnementen voor bedrijven. Zoals bij veel SaaS producten zijn de kosten voor Office 365 per gebruiker per maand, maar jaarlijks gefactureerd. De mogelijkheid is aanwezig om op maandbasis gefactureerd te worden, maar dan betaal je uiteindelijk meer, dus dit raden we niet aan.

Office 365 Business Essentials

De goedkoopste Office 365 versie is Essentials. Het kost slechts € 4,20 per gebruiker per maand en omvat toegang tot Exchange, OneDrive, SharePoint, Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams. Het pakket bevat ook toegang tot webversies van Outlook, Word, Excel en PowerPoint, maar niet tot de applicaties, wat betekent dat er geen offline toegang is. Dit is het andere probleem met dit abonnement: je kunt alleen Office-apps op maximaal vijf telefoons en vijf tablets installeren, maar met de andere abonnementen kun je ze ook op maximaal vijf Macs of computers tegelijkertijd installeren.

Office 365 Business

Voor € 8,80 per maand is Office 365 Business nog steeds een goed betaalpaar abonnement. Deze versie bevat alle Office toepassingen (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access voor computers), evenals toegang tot OneDrive, maar niet de andere Microsoft-services (Exchange, SharePoint, Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams). Afhankelijk van de grootte van je team en je behoeften aan samenwerking, kan dit al dan niet van belang zijn. Het andere potentiële probleem met dit abonnement is dat het geen zakelijke e-mail bevat, wat betekent dat je geen aangepast e-mailadres kunt maken en dat je niet zoveel e-mailopslagruimte hebt als bij een van de andere abonnementen. Die bieden beide een postvak van 50 GB en aangepaste e-maildomeinen.

Office 365 Business Premium

Net als de andere versies ondersteunt het hoogste abonnement van Office 365 maximaal 300 gebruikers. De jaarlijkse kosten zijn € 10,50 per gebruiker per maand. Dit abonnement omvat alles wat de andere twee niveau bieden, met de toevoeging van Microsoft Connections, Microsoft Listings, Outlook Customer Manager, Microsoft Invoicing, Microsoft Bookings, MileIQ en Business Center.

Aan de slag met Office 365

Zoals met de meeste producten, staat Microsoft nieuwe gebruikers toe om Office 365 gratis uit te proberen, maar je moet wel je gegevens achterlaten om dit te doen. Wil je graag aan de slag met Office 365 of twijfel je over welk abonnement geschikt is voor je bedrijf? Locosoft heeft ruime ervaring met Office 365 en kan je helpen met advies, een offerte en het beheer van Office 365.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact