UPS

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Voorkom schade bij stroomuitval met een UPS

Storingen in de elektriciteit voorziening kunnen een omgeving met computers of andere gevoelige apparatuur ernstige schade toebrengen.

Een harde shutdown is dus iets wat je ten allen tijde wil voorkomen. Door een plotselinge stroomuitval komt het vaak voor dat computers en servers niet meer of niet goed opstarten. Kortom, er is geen toegang tot de gegevens. Op fysiek of logisch niveau kunnen er beschadigingen ontstaan. Dit kan leiden tot corrupte data of zelfs het verliezen van data, wat grote financiële gevolgen kan hebben voor een bedrijf.

Gelukkig is dit probleem relatief eenvoudig op te lossen door middel van een UPS. Een Uninterruptible Power Supply, ook wel noodstroom genoemd, wordt voor vele toepassingen gebruikt. Deze oplossing zorgt ervoor dat bij stroomuitval de aangesloten apparaten van stroom voorzien blijven. De energie wordt dan bijvoorbeeld geleverd vanuit een batterij of vliegwiel.

Sommige UPS apparaten hebben ook de mogelijkheid om kritieke ICT hardware zoals je servers geautomatiseerd en gecontroleerd te laten afsluiten.

Afhankelijk van je wensen, functionaliteit, redundantie, budget, opstellingsmogelijkheden en het benodigde vermogen met autonomietijd, bepalen wij de meeste geschikte uitvoering voor jou.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact