ICT Werkplekken

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

ICT werkplekken

Medewerkers vinden de ICT inrichting van hun werkplekken belangrijk. Goede bedrijfsautomatisering bevordert het werkplezier en de prestaties. Het bevordert prettiger samenwerken met collega's, klanten en opdrachtgevers. De werkplekken voor medewerkers zijn de laatste jaren flink veranderd. Termen als 'moderne werkplekken', 'het nieuwe werken' en 'bring your own device' komen regelmatig voorbij vliegen.

Overal werken

Als je denkt aan de traditionele werkplekken, stond iedereen elke dag op en reed naar kantoor om hun werk te doen. Mensen hadden de neiging om enigszins dicht bij kantoor te wonen. Met de verspreiding van draagbare apparaten en draadloze verbindingen kan nu thuis, op locatie bij de klant, in de trein en zelfs tijdens het vliegen worden gewerkt. Medewerkers willen van deze flexibiliteit profiteren en productief zijn, waar ze zich op dat moment ook bevinden.

Op elk apparaat werken

Naarmate apparaten kleiner, mobieler en krachtiger zijn geworden, is de mogelijkheid om ze altijd en overal mee naartoe te nemen toegenomen. Als gevolg hiervan nemen eindgebruikers smartphones en tablets (minicomputers) overal mee naartoe. Ze willen niet langer altijd op hun laptop werken en willen eigenlijk zelf kiezen op welk type apparaat ze werken, terwijl ze wel dezelfde werkervaring behouden.

Houd je medewerkers productief

Door je medewerkers toegang te geven tot de tools en bronnen die ze nodig hebben, kunnen ze beter reageren op elkaar en op klanten, waardoor de wachttijd voor informatie wordt verkort. Bovendien kunnen ze zich vastbijten in hun werk wanneer ze tijd hebben omdat ze niet op kantoor hoeven te zijn om toegang te krijgen tot de informatie en tools die ze nodig hebben.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact