Connect EDI service provider

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Wat is EDI?

Electronic Data Interchange (EDI) staat voor het elektronisch uitwisselen van gegevens. Bestellingen, facturen, artikelinformatie of bevestigingen kunnen met EDI rechtstreeks van het ene naar het andere systeem worden overgebracht. Dit gebeurt op basis van gestandaardiseerde bericht formats. Hierdoor hoeven er geen handmatige verwerkingen meer plaats te vinden, is de kans op fouten veel kleiner en gaan alle processen veel sneller.

Voordelen EDI

EDI geeft bedrijven een voordeel ten opzichte van concurrenten die geen EDI gebruiken. EDI verbetert de efficiëntie van je eigen organisatie, vereenvoudigt en versterkt relaties met partnerbedrijven (leveranciers, klanten, transportbedrijven, etc.) Daardoor geef je als bedrijf blijk van bekwaamheid en lever je een hoge servicekwaliteit aan je zakelijke partners.

Locosoft Connect

Locosoft Connect is een berichtendienst waar bedrijven zonder grote investeringen van kunnen profiteren door te communiceren met hun partners via EDI. Daarnaast stelt de oplossing je in staat om te voldoen aan de eventuele digitale wensen en eisen van handelspartners.

Kom erachter wat EDI voor jouw organisatie kan betekenen en bekijk de showcase pagina van Connect of download hieronder de whitepaper!

Meer informatie ontvangen?

Download dan onze whitepaper!

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact