Software ontwikkeling

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Home » Oplossingen » Software » Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Tegenwoordig is software ontwikkeling een vitaal kenmerk dat helpt bij een soepele geleiding van een bedrijf met minimale inspanning. Diverse bedrijven huren assistentie in voor software ontwikkeling om bedrijfsprocessen te automatiseren en zo de productiviteit en het efficiëntieniveau te smeren. Het gebruik van software ontwikkeling maakt het mogelijk om 100 procent van je bedrijfsbehoeften te realiseren.

Locosoft heeft jarenlange ervaring in het omzetten van bedrijfsideeën van klanten in succesvolle software die voldoet aan hun zakelijke vereisten en bijdragen aan hun strategieën. Wij maken aanpassingen op bestaande software maar wij ontwikkelen ook compleet nieuwe oplossingen.

Software ontwikkeling services

Onze specialisten hebben ervaring met diverse soorten software ontwikkeling en kunnen je helpen op de volgende gebieden:

1. Ontwikkeling Enterprise Software

Ontwikkeling van software en andere ICT oplossingen voor het bedrijfsbeheer. Bedrijfsprocessen automatiseren met een systeem dat voor jou werkt en niet andersom. Los een van je zakelijke problemen op met onze software. Denk aan softwareoplossingen zoals ERP, CRM of WMS.

2. Ontwikkeling web applicaties

Ontwikkeling van webapplicaties en web gerichte projecten. Laat een webapplicatie ontwikkelen die volledig aansluit bij jouw unieke wensen. Bovendien koppelen we de applicaties met databases of andere software die je gebruikt.

3. Ontwikkeling mobiele applicaties

Ontwikkeling van iOS- en Android applicaties. Tegenwoordig is dit een belangrijke ontwikkeling omdat elk programma, elke site of zelfs bedrijfssoftware ook een mobiele versie kan hebben.

4. Ontwikkeling koppelingen

Ontwikkeling van koppelingen om zo een gestroomlijnd proces te creëren. Organisaties hebben vaak veel losstaande systemen die veel effectiever kunnen zijn als ze met elkaar communiceren.

Wat zijn de voordelen van software ontwikkeling?

Het grootste voordeel van software ontwikkeling ten opzichte van standaard software is dat je precies de functionaliteiten krijgt die je ook daadwerkelijk nodig hebt. Veel standaardpakketten vereisen een bepaalde werkwijze. Dit past niet altijd bij een organisatie en soms is de software gewoon te duur vanwege licentiekosten. Maatwerk software is de oplossing.

  • Een software oplossing die aansluit bij de bedrijfsvoering
  • Software voor de organisatie en niet andersom
  • Koppeling met bestaande software mogelijk
  • Zelf de functionaliteiten van de software bepalen
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Schaalbare oplossing: altijd uit te breiden met nieuwe wensen

Software ontwikkeling technologieën

Er bestaan veel verschillende programmeertalen en diverse frameworks. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterk software ontwikkelteam en de juiste ontwikkelomgevingen de belangrijkste aspecten zijn voor succesvolle softwareontwikkeling.

Daarnaast speelt technologie natuurlijk een belangrijke rol. Locosoft kiest haar strategische partners op basis van de waarde die zij bijdragen aan onze doelstelling: het bieden van toonaangevende technologieën.

Roadmap software ontwikkeling

Locosoft heeft een standaard plan van aanpak zodat niemand voor verassingen komt te staan.

1. Analyse en planning

Om aan jouw behoeften te voldoen, zullen we eerst je vereisten aan de software analyseren en strategisch plannen hoe we de oplossing het meest effectief kunnen aanbieden.

2. Ontwerp en architectuur

Zodra de vereisten van het project bekend zijn, wordt het ontwerp en de architectuur van de software vastgelegd.

3. Ontwikkeling en integratie

Onze softwareontwikkelaars zullen de code voor het project daadwerkelijk programmeren op basis van de vereisten die zijn afgesproken.

4. Kwaliteitsanalyse

Kwaliteitsanalyse en testen is een integraal proces dat we implementeren om ervoor te zorgen dat fouten worden gedetecteerd en opgelost voordat de software wordt geïmplementeerd binnen je bedrijf.

5. Documentatie

Het interne ontwerp van de software zal worden gedocumenteerd voor toekomstige verbeteringen en onderhoud.

6. Uitrollen

Nadat de code is getest en goedgekeurd voor vrijgave, start de implementatiefase onmiddellijk. Indien nodig wordt er een softwaretraining aangeboden voor de eindgebruikers om het maximale uit de software te halen.

7. Onderhoud en support

Locosoft biedt ook softwareondersteuning en -onderhoud, afhankelijk van de wensen van de klant.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact