CMS

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Waarom een CMS?

Waarom zou ik een Content Management Systeem (CMS) gebruiken?
Veel bedrijven starten met een website waar weinig inhoud op vermeld wordt. Ze werken meestal goed: klein, eenvoudig en weinig inhoud.

Maar na verloop van tijd groeien deze sites qua aantal pagina's en inhoud omdat bedrijven meer informatie willen vergaren aan bezoekers. Tegelijkertijd zorgt dat ervoor dat het moeilijker wordt om de website te onderhouden. Meestal hebben bedrijven één persoon die verantwoordelijk is voor het schrijven van de inhoud en een of meerdere web ontwikkelaars die verantwoordelijk zijn voor het implementeren of wijzigen. Dit proces is meestal erg inefficiënt en kost meer tijd en geld dan nodig is.

Het is belangrijk voor bedrijven om ervoor te zorgen dat de informatie die ze aan bezoekers tonen, correct en actueel is. Bovendien is het aantrekkelijk voor bezoekers, zij zien natuurlijk het liefst iets nieuws wanneer ze terugkomen op je website.

Maar als je geen systeem hebt om je website te beheren, hoe controleer je dan welke pagina's en inhoud op de website staan? Een CMS wordt geïnstalleerd om deze problemen op te lossen. Het maakt je website makkelijker te gebruiker, aantrekkelijker en een stuk goedkoper om te onderhouden.

Voordelen CMS

1. Eigen beheer

Met een CMS kan de website worden beheerd door mensen die auteur zijn van de content. Dit betekent niet meer vertrouwen op ontwikkelaars om wijzigingen aan te brengen in de content; de auteur kan zelf content toevoegen zonder HTML of andere code te hoeven kennen. Dit bespaart geld en tijd.

2. Sneller

Content kan veel sneller en efficiënter aan de site worden toegevoegd. Niets is erger dan tijdgevoelige informatie die niet op tijd wordt gepost omdat het verzoek om de site bij te werken niet is opgepakt door de ontwikkelaar.

3. Web based

De CMS software is web gebaseerd, wat betekent dat je je site kunt openen en bewerken vanaf elke computer met een internetverbinding. Er hoeft geen specifieke software geïnstalleerd te worden.

4. Breed scala aan functionaliteit

Een CMS biedt standaard een breed scala aan functionaliteit, functionaliteit die normaal gesproken geld kost om vanaf nul te bouwen.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact