Over Locosoft
Home » Over ons

Bedrijf arrow go

Partners & certificering arrow go

Werken bij Locosoft arrow go

Over Locosoft

Locosoft is al ruim 20 jaar actief en heeft ruime ervaring met diverse ICT oplossingen voor het MKB. Van bedrijfssoftware, mobiele apps, (web)hosting, VoIP oplossingen, migratiediensten, maatwerkapplicaties tot supportdiensten.

Missie & Visie

Ons doel is om onze klanten een totaaloplossing te bieden voor hun ICT omgeving, om ze op dit gebied volledig te ontzorgen en continuïteit te bieden. Daarnaast willen wij onze klanten inspireren en ze kennis laten maken met nieuwe ontwikkelingen in de markt. Organisaties die de mogelijkheden op het gebied blijven benutten en constant blijven innoveren, staan vaak sterker in hun markt.

Wie zoekt naar automatisering, doet dat met oog voor de langere termijn. Je zoekt dus geen leverancier, maar een partner. Locosoft streeft er altijd naar om langdurige relaties op te bouwen met zijn afnemers, met als doel om samen te groeien.

Onderscheidend vermogen

Locosoft levert dagelijks hardware, software, service en support.

Alle oplossingen die jij nodig hebt voor een geschikte ICT omgeving. Van standaard producten of diensten tot volledig maatwerk. Dit betekent voor onze klanten één totaaloplossing, één aanspreekpunt en één nota. Bovendien wordt er op deze manier voorkomen dat de klant van het kastje naar de muur wordt gestuurd door verschillende partijen indien er problemen zijn.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid

Op Locosoft kun je altijd bouwen. Wij zijn al ruim 20 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten. Wij laten onze klanten nooit in de steek en maken af waar we aan beginnen.

Openheid

Goede, open en eerlijke communicatie is essentieel om een lange relatie op te bouwen. Dat geldt binnen ons eigen team, maar zeker ook richting de klant.

Flexibel

Door ons flexibel op te stellen, zijn wij in staat aanpassingen adequaat door te voeren wanneer een situatie plotseling veranderd.

Innovatie

Trends en ontwikkelingen gaan snel, en het is belangrijk om deze in de gaten te houden om zo een voorsprong te behouden op concurrentie. Wij zijn constant vernieuwend bezig om onze klanten de nieuwste producten te kunnen bieden.

Kennis

Om onze klanten steeds de beste oplossingen te blijven bieden in de snel ontwikkelende markt van ICT is up-to-date kennis een vereiste. Daarom besteden we bij Locosoft veel tijd en geld in het opleiden van medewerkers.

Heb je een vraag?

Bij Locosoft werken enthousiaste professionals met jarenlange ervaring op het gebied van ICT. Daarom kun je bij Locosoft terecht voor elke gewenste oplossing.

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Werken bij Locosoft

Kom je ons team versterken?

Benieuwd naar de vacatures of vrijblijvend solliciteren? Bekijk dan hier de mogelijkheden:

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact