ICT Beveiliging
Home » Oplossingen » Beveiliging

Firewall arrow go

VPN arrow go

Spamfilter arrow go

Endpoint Security arrow go

Back-up online arrow go

Antivirus arrow go

Two Factor Authentication arrow go

ICT beveiliging voor bedrijven

In de hedendaagse informatie-economie kan data het meest waardevolle bezit van je organisatie zijn. Maar door de opkomst van nieuwe technologieën zoals de cloud en het zeer verbonden Internet of Things (IoT) worden we anderzijds geconfronteerd met verhoogde kwetsbaarheden voor onze netwerken.

Daarom wordt ICT beveiliging steeds belangrijker: alles wat je doet om je netwerk te beschermen, zowel hardware als software. Van componenten zoals databases en cloudservers tot applicaties en de gebruikers die op afstand toegang hebben tot het netwerk. Het valt allemaal onder de paraplu van de ICT beveiliging.

Bij Locosoft weten we dat het beveiligen en beheren van informatie en gegevens van cruciaal belang is voor de toekomst van jouw bedrijf. Daarom bepalen wij samen met jou de technieken die bescherming bieden tegen virussen, malware, ransomware en hackers.

Doorlopend proces

Ook is het belangrijk om te onthouden dat het beveiligen van je netwerk geen eenmalig iets is. Het is een doorlopend proces dat ervoor moet zorgen dat je altijd beschermd bent tegen de snel veranderende digitale wereld. En als je denkt dat beveiliging en stabiliteit duur is, reken dan maar eens uit wat reputatie- en imagoschade kost als het mis gaat.

Heb je een vraag?

Bij Locosoft werken enthousiaste professionals met jarenlange ervaring op het gebied van ICT. Daarom kun je bij Locosoft terecht voor elke gewenste oplossing.

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact