Firewall

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

Firewall voor de beveiliging van je netwerk

Elke internet- of computergebruiker heeft er vast wel eens van gehoord: de firewall. Wie een verbinding met internet heeft, zou een goede firewall moeten gebruiken.

Wat is een firewall?

Een firewall is een apparaat voor netwerkbeveiliging dat verkeer naar of afkomstig van jouw netwerk bewaakt. Hiermee wordt verkeer toegestaan of geblokkeerd op basis van beveiligingsregels.

Firewalls vormen al meer dan 25 jaar de eerste verdedigingslinie binnen netwerkbeveiliging. Zij vormen een barrière tussen beveiligde en beheerde internet netwerken die kunnen worden vertrouwd en niet-vertrouwde externe netwerken, zoals het internet.

FortiGate

Locosoft levert de bekroonde FortiGate firewalls van Fortinet. Deze bieden high-performance en multilayered security voor end-to-end bescherming van je gehele bedrijfsnetwerk. Hiermee is de infrastructuur beschermd tegen de geautomatiseerde cyberaanvallen die je organisatie tegenwoordig continu bedreigen.

Daarnaast beschikken de FortiGate firewalls over de snelste SSL-inspectie engine die helpt bij het beschermen van je omgeving tegen malware verborgen in encrypted verkeer.

Meer informatie, een offerte of een gratis adviesgesprek?

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact