Netwerk & Telefonie
Home » Oplossingen » Netwerk & Telefonie

Netwerk infrastructuur arrow go

Xelion VoIP Telefonie arrow go

Zakelijk internet arrow go

Draadloos netwerk arrow go

Netwerk- en telefonieoplossingen

Locosoft is een flexibele onderneming met veel ervaring als het gaat om oplossingen omtrent netwerk en telefonie. Wij zijn ons ervan bewust dat een ICT netwerk altijd goed moet functioneren. Zo kunnen je klanten je ongestoord bereiken, bij je bestellen en kunnen je medewerkers gewoon doorwerken. Maar dan moet het netwerk wel goed ingericht zijn en goed onderhouden worden.

Netwerk

De omgeving waarin een bedrijfsnetwerk wordt aangelegd, heeft een grote invloed op de apparaten en materialen die worden toegepast. Locosoft heeft ervaring met verschillende omgevingen waar wij het netwerk hebben aangelegd en onderhouden. Meestal wordt er onderscheid gemaakt tussen twee verschillende omgevingen: kantooromgevingen of industriële omgevingen. Je kunt je voorstellen dat een grote fabriek andere apparatuur nodig is dan een kantoor met zes computers.

Draadloos netwerk

Tegenwoordig worden er ook steeds meer draadloze apparaten op de werkvloer gebruikt en eisen de gebruikers een steeds snellere verbinding. Daarom is een goede Wi-Fi infrastructuur ook vaak van groot belang bij bedrijven. Vaak zijn er in een industriële omgeving veel machines aanwezig welke voor enorme demping kunnen zorgen waardoor jij geen goede dekking meer hebt. Locosoft heeft ervaring met het aanleggen van Wi-Fi netwerken binnen industriële- en kantooromgevingen. Met professionele meet apparatuur bepalen wij de juiste posities voor de netwerkapparatuur om zo tot een optimaal resultaat te komen.

VoIP telefonie

Zodra je beschikt over een professioneel netwerk binnen je bedrijf kun je ook gebruik gaan maken van de modernste technologieën zoals VoIP. Groot of klein, in de competitieve bedrijfsomgeving van vandaag is het hebben van effectieve communicatietechnologie binnen je organisatie een absolute must. Locosoft levert geavanceerde communicatiesystemen die je bedrijf nodig heeft, zonder de hoge kosten die gepaard gaan met het installatie-, beheer- en onderhoudsproces. De VoIP-trend zit in de lift en veel bedrijven maken al gebruik van deze baanbrekende technologie om hun telecommunicatiesystemen te transformeren. Waar wacht je nog op?

Heb je een vraag?

Bij Locosoft werken enthousiaste professionals met jarenlange ervaring op het gebied van ICT. Daarom kun je bij Locosoft terecht voor elke gewenste oplossing.

Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

© 2018 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | locosoft.nl | Disclaimer | Sitemap

Support Client

Mail Support

Contact